diumenge, 16 de desembre del 2012

Amb bici per La Marató.

Avui em fet una sortida molt especial, ja que no només em sortit a fer esport, sinó que em col·laborat amb la lluita contra el càncer gràcies a La Marató de TV3.

El temps ens ha acompanyat i ha fet un dia primaveral amb força sol. Tenim en compte que ens trobem a 16 de desembre, es d'agraïr !

Comencem dient que mentre els nostres Amics Ciclistes de l'Anoia venien des d'Igualada, nosaltres a la plaça acabàvem d'entregar els últim mallots/samarretes i tiquets d'entrepà. Quan han arribat, molt puntuals per cert, ens em fet unes fotos i hem sortit en direcció a Hostalets de Pierola on ens esperaven els ciclistes de BTT Serra Alta i C.C. Piera (que per la seva banda ja havien fet un petit recorregut per anar escalfant).

Una vegada a Hostalets em fet el recorregut (menys alguns despistats) que ha començat en pujada, però després ha sigut forta baixada i majoritariament pla. Quan hem baixat de la muntanya, a la riera, ens hem aturat a fer un avituallament per recuperar forces. Una vegada acabat l'avitalluament a vingut la part més maca i lúdica del recorregut, amb uns trams pel mig del bosc que semblava que ens transportaven a altres paratges més llunyans de l'Anoia.
Per finalitzar la sortida, quan anàvem arribant novament a Hostalets, teníem una botifarrada* per recarregar novament les forces.
[la botifarrada era opcional, i qui volia podia portar-se l'entrepà de casa o simplement no esmorzar].

A Hostalets es donava per finalitzada la sortida Amb bici per La Marató, però evidentment encara quedava la tornada cap a casa, es a dir, en el nostre cas anar fins Vallbona d'Anoia i, els altres fins Igualada o Piera. A mi m'han sortit 37 quilòmetres en total, que no està gens malament per ser una pedalada ???


Una sortida lúdica, maca, especial i que ha agermanat a gent de tota la comarca (i de Catalunya) per un fi comú: la lluita contra el càncer. Gràcies a tots els que amb els vostre esforç heu contribuit a fer possible ...Amb bici per La Marató.

Diumenge vinent... a les 8:00 a la plaça de l'església... sortida LLIURE.
No falteu amics !