dilluns, 4 d’agost del 2008

Sortida 03.08.08

En aquesta ocasió, van fer una sortida a mig camí als "molins d'aire". Vam agafar en direcció a Castellfollit del Boix, i quan en teoria havíem de girar a mà dreta (hi ha una senyal de "hípica"), en aquesta ocasió agafem el camí de l'esquerra (recta). Una mica més a munt, ens trobem amb una masia on el camí es divideix en tres, nosaltres agafem el de l'esquerra (sí, el que fa pujada), i uns 50 metres més endavant, tornem a agafar un camí que trenca a l'esquerra. Si voleu arribar als "molins d'aire" heu de continuar recta i no girar a l'esquerra en aquest últim desviament, això sí, es una pujada de les bones.
Una mica més tard vam aprofitar una zona d'ombra per fer l'esmorzar i fer unes fotos.

A partir de llavors, quasi tot el camí de tornada va ser de baixada, i sort d'això, perquè el sol ja avia sortit i picava de valent.

La ruta:
Vallbona, camí Ral, La Rata, La Pobla de Claramunt, Pol. Ind. Plans d'Arau, Òdena, girem a l'esquerra [senyal "hípica"], girem a l'esquerra [masia], Pol. Ind. Les Comes, N-IIa, Vilanova del camí, La Pobla de Claramunt, La Rata, camí Ral i Vallbona d'Anoia.

Distancia: 47,00 Km
Temps: 2h 38'

Velocitat Mitjana: 18,11Km/h