dimecres, 3 de març del 2010

Propera sortida 07.03.10

Des de començaments d'any (després de l'aturada de Nadal), em estat preparant-nos, escalfant-nos, agafant ritme per poder fer sortides com la d'aquest diumenge, sens dubte, la ruta més llarga i dura que fem durant tot l'any. Estic parlant, com ja haureu esbrinat, de la ruta a Castellfollit de Boix, més conegut con Ca l'Andorrà.

Una sortida de 55 quilòmetres ple de pujades, no gaire dures, però una darrera l'altre fins quasi arribar a Castellfollit de Boix. Després d'una pausa per agafar forces, la tornada serà pràcticament tota en baixada.

Per desgracia, sembla que el cap de setmana plourà, en aquest moments està plovent, i sembla que continuarà plovent encara uns quants dies més i no se si es podrà realitzar aquesta ruta. De totes maneres, si hi ha sort i es pot fer es una sortida amb unes vistes molt maques.
També recordar a tothom que com que es una ruta molt llarga i feixuga la sortida s'avança 1/4 d'hora, per tant la sortida serà a les 7:45.

Ruta prevista:
Vallbona d'Anoia, camí Ral, La Rata, La Pobla de Claramunt, Els Plans d'Arau, Òdena, Cal Magí, Cal Xesquet, Castellfollit de Boix (esmorzar), Maians, Sant Pau de La Guàrdia, La Font de Ferro, La Pobla de Claramunt, La Rata, camí Ral i Vallbona d'Anoia.

Més informació d'aquesta ruta a:

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=703029


Diumenge a Cal Saumell a les 7:45