diumenge, 20 de febrer del 2011

Sortida a Vilanova del Camí

 Avui s'ha llevat un dia trist amb nuvols i una mica fosc, però en canvi no feia gens de vent i la temperatura era força bona.
Com que el terra estava mullat d'haver plogut, i el temps era una mica insegur, hem fet la ruta al revés, per si es posava a ploure, poder tornar per la carretera.

Encara que els camins estaven mullats, fins arribar a l'entrada de Vilanova del Camí estaven força bé. Un altre cosa a sigut quan em passat per Els Moletons (Vilanova del camí). El camí estava ben enfangat, i prou sort em tingut de no haver trencat res de la bici. Després de l'ensurt, hem canviat la ruta, pensant que el camí cap a Carme podia estar igual o pitjor, i hem girat cua cap a casa per la carretera d'Igualada a La Pobla.
A l'aribada a casa, a netejar la roba i la bici, que estaven ben plenes de fang, i això que no tenien ni la meitat que quan vam passar pels Molletons dels nassos!

Font a Els Molletons
Ruta:
Vallbona d'Anoia, camí Ral, La rata, La Pobla de Claramunt, xatarrero, Els Moletons, Vilanova del Camí, carretera C-244a, La Pobla de Claramunt, La Rata, camí Ral i Vallbona d'Anoia.

Bici a l'arribada a casa
Distància: 28 Km
Temps: 1h 32'
Velocitat mitjana: 16,54 Km/h

Aquesta es la ruta "normal" que està penjada a wikiloc.