dilluns, 11 de maig del 2009

Especial "Setmena del Medi Ambient".

Dissabte 16 de maig de 2009, farem una "sortida" especial. En realitat no serà cap sortida en bici, sinó l'excusa per netejar un dels camins principals d'entrada al poble.

Netejarem el "Camí Ral", un camí molt transitat per la gent que li agradar fer una passejada caminant, i per la gent que com nosaltres, l'utilitzem per sortir i entrar del poble en les nostres sortides en bici.
Per desgràcia, aquest transit també te la seva part negativa, i és la degradació de l'entorn, degut principalment a la deixadesa d'algunes persones que van llençant coses (papers, llaunes, plàstics, etc...) sense gaires miraments.

Des de la regidoria del medi ambient de l'ajuntament de Vallbona, i amb la col·laboració del Club Ciclista Vallbona d'Anoia i d'altres entitats del poble, ens em proposat d'intentar netejar el "Camí Ral" i deixar-ho en unes condicions òptimes per poder gaudir del camí i del seu entorn.

És per aquesta raó que demanem a tothom que vulgui recolzar aquesta idea que ens acompanyi dissabte 16 de maig, a les 10 del matí, a la plaça de l'església, per recollir les escombraries que puguem trobar pel camí.

També, si aconseguim una gran participació, i hagués gent suficient, netejaríem el camí de Ca La Fou, un camí igualment molt transitat. Dividiríem el grup en dos i netejaríem els dos camins.

L'ajuntament farà entrega a tots els participants d'una samarreta per commemorà aquesta "Setmana del Medi Ambient", i per finalitzar hi haurà una "performance" a la plaça de l'esglesia.


Recordar, que aquest mateix dia (a les 19:00 hores) hi haurà una conferència/col.loqui sobre el tractament de residus i el reciclatge a Vallbona d'Anoia. No hi falteu!