diumenge, 17 de maig del 2009

Setmana del Medi Ambient (16.05.09)

Dissabte a les 10 del matí, va començar a arribar gent a la plaça de l'església. Des de nens petits, fins a gent ben gran, amb bici o caminant, però tots amb l'ilusió de fer alguna cosa positiva, ecològica i bona per al conjunt de les persones que viuen a Vallbona d'Anoia.

Només arriba
r ens van obsequiar amb una samarreta commemorativa de la "Setmana del Medi Ambient", i una vegada col.locades ens vam dirigir cap al "Camí Ral".






Per començar, vam agafar bosses buides i les anàvem omplint de deixalles de tota mena (llaunes, ampolles, papers, etc...)
.




A mida que s'omplien les bosses, les deixàvem a un cantó del camí, i continuàvem omplin d'altres.



Quant trobàvem alguna deixalla massa gran o pesada per ficar-la a la bossa, les col.locàvem igualment a un cantó del camí.




Una vegada vam arribar al final del camí, vam descansar uns moments, i vam fer mitja volta per tornar pel mateix camí, però ara amb un remolc, on anàvem ficant les bosses que anteriorment havíem deixat pel camí.




Una vegada tornats a la plaça i veure una mica d'aigua a la font, vam dirigir-nos cap als contenidors, per anar col.locant totes les deixalles (el remolc era ple fins a dalt) al seu contenidor corresponent, i d'aquesta manera, a més de netejar el Camí Ral, vam reciclar tots els materials obtinguts.



Per finalitzar, ens esperava una performance sobre el reciclatge.