dimarts, 4 de maig del 2010

Propera sortida 09.05.10 VIA VERDA 2010

El Club Ciclista Vallbona d'Anoia està preparant la que serà la seva III VIA VERDA. En concret enguany farem la MARXA CICLISTA RIBERA DEL LLOBREGAT, i com el seu nom indica, anirem per la vora del riu Llobregat, baixant en pendent suau en direcció cap al mar durant aproximadament 24 km des de Martorell, on es farà la sortida al "pont del diable", passant per Palleja, Molins de Rei, Sant Feliu, Sant Boi i El Prat, on finalitzarà la ruta a Can Comas.

La sortida serà a 3/4 de 8 del matí a l'estació del tren de Vallbona.
Es demana màxima puntualitat.


Anirem en tren fins l'estació de Martorell Enllaç, allà baixarem i anirem en bici fins el "pont del diable" on es farà la sortida de la Marxa a les 9:00 hores.

Des de la sortida s'anirà per camins senyalitzats per l'organització i s'actuarà sempre d'acord amb les normes bàsiques de convivència i seguretat, recordant que aquesta activitat no té caràcter competitiu.

Quan arribem a Can Comas (El Prat), esmorzarem i descansarem una mica.

Finalitzada la Marxa anirem agrupats fins l'estació del tren de Sant Boi de Llobregat on agafarem el tren de tornada fins a Vallbona. En aquest trajecte es demana màxima precaució ja que, encare que poca estona, anirem pels carrers de la ciutat.

preu: 12

bitllet de tren d'anada i tornada (Vallbona-Martorell i St. Boi-Vallbona)
entrepà
refresc
samarreta
i numero rifa bicicleta

La data límit per apuntar-se serà el divendres 30 de març de 2010.

Si esteu interessats, podeu fer la inscripció trucant al:

Joan Semitiel al 656.48.01.98 (matí o tarda), o al

Joaquim Grau al 680.38.50.65 (20:30 a 21:30).



Normes que cal tenir en compte:
1. L’edat mínima recomanada dels participants és de 14 anys, ja que el
dispositiu d’organització de la Marxa s’estableix per una durada total de 3 hores. Els menors d’aquesta edat hauran d’anar acompanyats necessàriament d’un adult que se’n faci responsable.
2. És obligatori l’ús de casc protector durant la Marxa Ciclista.
3. Els participants hauran d’atendre tots els consells i indicacions de
l’Organització i respectar l’itinerari marcat.
4. L’Organització podrà retirar de la prova a qualsevol participant que a judici seu no estigui en condicions físiques de continuar o no compleixi els horaris previstos, o qualsevol ciclista que provoqui situacions perilloses per al normal desenvolupament de la Marxa.
5. El participant haurà de respectar en tot moment les normes de circulació i conduir la seva bicicleta amb la deguda precaució a fi d’evitar qualsevol dany en la propietat dels altres participants o en la seva pròpia.
6. L’Organització prega a tots els participants que durant el recorregut i l’arribada a Can Comas evitin llançar deixalles a terra i utilitzin els contenidors disposats a l’efecte.
7. Tots els participants, pel fet d’inscriure’s a la Marxa, accepten les condicions d’aquesta reglamentació i la no utilització de l’esdeveniment per a finalitats diferents de les establertes per l’Organització.
8. L’Organització no es responsabilitza de les situacions o dels possibles danys provocats per les conductes negligents o imprudents dels participants.