dimecres, 12 de maig del 2010

Via Verda 2010 (nova data)

Preservem el riu i el seu entorn

MARXA CICLISTA RIBERA DEL LLOBREGAT, nova data, 13 de juny


Foto



L'equip organitzador de la Marxa Ciclista Ribera del Llobregat comunica que el pròxim dia 13 de jun
y, segon diumenge del mes, és la data elegida per a la segona convocatòria de la 18a Marxa Ciclista
.

Com sabeu, a causa de la pluja caiguda durant la setmana passada, l'estat del terreny en alguns trams no permetia garantir l'accessibilitat del dispositiu a la zona, per la qual cosa no es donaven les adequades condicions de seguretat.

Aquest any el recorregut previst discorre principalment pel marge dret del riu Llobregat, amb una distància d'aproximadament 24 km i una duració màxima de 3 h.

Així doncs, després de travessar el riu, en la sortida, pel Pont del Diable, baixarem pel marge esquerre fins a arribar a la passarel•la blava bici/vianants de Castellbisbal, des d'on tornarem a creuar al marge dret. A partir d'aquí trobarem un tram amb una certa dificultat quan arribem a la riera de Corbera, en la foto, i un torrent contigu, que estan sense canalitzar i amb uns pendents considerables. Com a mesura de precaució serà necessari baixar de la bici per creuar a peu.

Seguint el camí, arribarem fins al punt d'avituallament, situat sota el viaducte de l'AVE a Pallejà.

Els camins per aquest marge es troben compactats en general, excepte una zona intermèdia entre Santa Coloma de Cervelló i Sant Boi, on queda un tram ferm irregular en el qual esperem que s'intervingui en els pròxims dies.

Preguem que se segueixin les indicacions de l'equip organitzatiu (vegeu reglament adjunt) i que es tingui en compte la senyalització al llarg del recorregut.

A l'arribada a Can Comas, aquells que hagin adquirit el bo d'ajuda de 3 € podran gaudir de l'entrepà, un refresc, una samarreta i una butlleta per al sorteig d'una bici.

Recordem als preinscrits/es la necessitat de formalitzar la inscripció en el punt d'organització fins a 15 minuts abans de la sortida, que serà, com sempre, a les 9 h des del Pont del Diable de Martorell. Així mateix hi haurà dos combois de FGC a l'estació de Sant Boi a les 8.15 h i les 8.25 h, especialment indicats per desplaçar-se amb la bici fins a l'estació de Martorell Vila.

En cas que no estiguis interessat/ada a participar en aquesta nova data prevista, et preguem que ens ho comuniquis contestant aquest correu electrònic, i d'aquesta manera podrem ajustar millor la planificació de l'activitat.

En breu publicarem al web www.ccoo.cat/baixllob un nou termini d'inscripció que, per motius organitzatius, quedarà limitat a un màxim de 750 preinscripcions.