dilluns, 21 d’octubre del 2013

Sortida 19/10/13 a Puig d'Aguilera.

Aquest diumenge teníem una ruta llarga per realitzar, però com sol passar, alguns dels companys tenia una mica de presa per tornar a casa i vam preferir canviar la ruta i fer-ne una de més curta.
Al final ens vam decidir per fer la ruta a Òdena, però això si, abans d'arribar al Raval d'Aguilera vam agafar un camí a mà dreta per descobrir nous trajectes per a futures sortides.
La nova ruta ens va fer descobrir una triatlera i un sender molt maco, a més de portar-nos fins a "Puig d'Aguilera" a 625 metres d'alçada, des d'on van poder gaudir d'una panoràmica espectacular. La vista de la Conca amb núvols baixos va ser molt maca i de ben segur, que tornarem un altre dia per veure aquestes vistes sense la bruma d'aquest diumenge.

La ruta:
Vallbona d'Anoia, camí Ral, La Rata, La Pobla de Claramunt, Plan d'Arau, Can Sant Sebastià, Ca l'Aguilera de la Costa, Puig d'Aguilera (esmorzar), El Bosc Gran, Raval d'Aguilera, Òdena, Can Macià, aeròdrom d'Òdena, Plans d'Arau, La Pobla de Claramunt, La Rata, camí Ral i Vallbona d'Anoia.


Com he comentat anteriorment, aquesta ha sigut una sortida per trobar noves rutes, així que la ruta que veieu a "wikiloc" és la que crec que farem a partir d'ara, pujant des del Raval d'Aguilera cap a Puig Aguilera i baixant per la triatlera.

La setmana vinent recordeu que hi ha el canvi horari i, la Montserratina.
Quedem a l'estació de tren a les 7.00 hores. No hi falteu !!!