diumenge, 15 de juny del 2008

Sortida 15.06.08 a Can Ros (Cabrera d'Anoia)


Sortida a les 8:00 hores des de el Bar Saumell.

Deixem Vallbona en direcció a la carretera C-15, passem el túnel i una mica més endavant agafem un camí de terra a mà dreta. Fem pujada fins arribar a Cabrera, una vegada allà, agafem el camí cap a Canaletes (fa baixada), passem per Can Feixas i abans d'arribar a Can Formiguer, girem a mà esquerra en direcció al camí que ens porta al Salt del Capellans, Salt de la Mala Dona i Salt del Cargol. Per arribar al Salt del Cargol, hem deixat les bicicletes i hem baixat per un camí amb molta pendent, una mica perillós, però val la pena veure els salt d'aigua que ens trobem al final del camí.
Hem tornat a dalt i hem esmorzat allà mateix. Quan estàvem a punt de marxar ens hem trobat amb gent caminant del "Camí Ral" de Vallbona i un altre grup de gent que també passejava pel bosc.
Hem deixat el Salt del Cargol (i al "Camí Ral"), i hem anat en direcció a Can Gallego, Sant Jaume Sesoliveres, El Bedorc, Mas Bonans, en baixat per la riera i hem arribat a Vallbona.
Aquesta sortida a sigut especialment maca, pel Salt del Cargol, en altres sortides es possible que ens aturem en altres salts (el del Capellans, el de la Mala Dona o altres...).

Fins diumenge que bé.