diumenge, 22 de juny del 2008

Sortida 22.06.08 a Mediona (ruta passada per aigua)

Diumenge 22 de juny de 2008 vam fer una sortida a Sant Joan de Mediona.

Per començar s'ha de dir que aquesta sortida era "lliure" i que ho vam decidir entre tots a la mateixa sortida. Com sol passar, quan es fan coses sense organitzar ni preparar, va sortir una marxa perfecta.

Com podeu comprobar més abaix (Fotos), el camí estava ple de sorpreses.
Per començar va vindre amb nosaltres en Ramón (entre d'altres), cosa que s'ha d'agreïr, ja que amb la seva "joventut i frescor" ens va impregnar a tots del seu esperit
.
Més endavant, quan el camí passa just a sota del Castell de Mediona, i el cingle es fa més estret, el camí i la riera de Mediona es van fusionar, normalment no passa res, però amb les pluges caigudes últimament, va ser un espectacle.
Al començament, amb paciencia i molta cura de no tacar-se, però passaven els metres i cada vegada es feia més dificil, fins que vam arribar a un punt en que va ser imposible. Tots (menys el Jesús) ens vam ficar a dintre del riu i amb l'aigua fins als genolls i la bici a sobre vam acabar de passar la resta del camí.
Crec que tots o quasi tots vam passar una estona ben divertida i fins i tot algú va aprofitar per banyar-se.
De tornada vam aprofitar el sol que lluia per assecar-nos una mica.

La ruta va ser:
Vallbona, cementiri de Capellades, Coll de Mata, La Font del Bosc, Can Paxano, Coll del Guix, Vinyes Torras, Mediona, Cingle Castell de Mediona (esmorzar), Canaletes, Can Feixes, Cabrera, camí Ral i Vallbona d'Anoia.
Distancia 38Km
Temps 2h 38'

Velocitat mitja 14,52Km/h



Per acabar, felicitar a tots els Joan i Joana, bona revetlla a tots i fins la propera sortida.