dilluns, 10 de novembre del 2008

Cursa de Collserola 09.11.08

La cursa de Collserola es una data especial, ja que encara que fora de temporada, sempre ens reunim una bona colla. En aquesta ocasió 10, i per que alguns no van poder assistir, sinó encare hauríem sigut més.
Després de deixar els vehicles al pàrquing del velòdrom d'Horta, vam baixar fins arribar a la plaça de Nou Barris, des de on es feia la sortida. La sortida això sí, neutralitzada i fins arribar al camí de terra que ens portaria a la muntanya de Collserola vam anar en grup i escoltats per la policia, que ens aturava el transit.
Una vegada arribats a la muntanya, cada un va fer el que va poder i al ritma de cadascú vam anar pujant per la serra de Collserola. S'ha de comentar que des de dalt es van veure panoràmiques tant del Vallès (Sant Cugat), com de la ciutat de Barcelona realment molt maques.
Durant la travessia, van habilitar 3 zones on menjar i veure (taronges, plàtans, croissants, coca, aigua o moscatell) per recuperar forces i poder continuar fins al final. La cursa va tindre uns 32 quilòmetres de distància i amb bastant de desnivell, sobretot al començament i a la part final.
La meta era al velòdrom d'Horta, on una vegada arribàvem, ens donàvem una bossa amb obsequis (una samarreta) i un tiquet per agafar un entrepà de botifarra i un refresc.
Després del tiberi, encara van fer un espectacle de Rider's fent piruetes amb les bicis, i van rifar 5 bicicletes de diferents marques. Per desgràcia no ens va tocar cap ni una!!!
Fins l'any vinent!!!