diumenge, 30 de novembre del 2008

Sortida 30.11.08


Avui el grup s'ha dividit en dos, uns han anat a la cursa de l'esquiador i els altres han modificat la sortida per poder passar per Igualada i veure l'arribada de la cursa de l'esquiador.

  • La sortida d'avui en teoria anava a Carme, i en part el recorregut a sigut el mateix fins arribar al dipòsit d'aigua de Vilanova del Camí. Ací s'ha girat a ma dreta i pel camí principal fins arribar a Vilanova. Pel centre del poble en direcció a Igualada, i des de allà, també pel mig de la ciutat, fins arribar a la zona esportiva de Les Comes.
Una vegada vista l'arribada dels participants de las cursa de l'esquiador, en especial la dels participants del nostre Club, i de haver descansat i esmorzat, han tornat per Vilanova, La Pobla de Claramunt, La Rata, camí Ral i Vallbona d'Anoia.

Distància: 32,43 km
Temps: 2h 07'
Velocitat mitjana: 15,3 km/hora

  • La cursa de l'esquiador sortia des de Les Comes i ràpidament es va dirigir cap a la muntanya.
 La primera part podrien dir de força, i la segona part més tècnica.
E
ls primers 17 quilòmetres pràcticament tots de forta pujada i els darrers 16 quilòmetres més suaus amb trialeres, camins estrets i pas de rierols.
La ruta va travessar llocs realment molt macos: vistes panoràmiques des de dalt de les muntanyes, camins estrets i plens de vegetació, van travessar un parell de rierols, un parell de trialeres, etc...
En total 33 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 784 metres.

Marc Grau Boladeras Temps: 2:01:57
Classificació categoria: 9 (juvenil)
Classificació general: 205

Joan Garcia i Semitiel Temps: 2:17:59
Classificació categoria: 148
(veterà)
Classificació general: 323

Fins el proper diumenge.