dilluns, 13 de setembre del 2010

Sortida 12.9.10

Aquest diumenge vam fer una sortida un xic diferent. Vam agafar els vehicles i ens vam anar fins al nucli antic (Sant Maure) de Santa Margarida de Montbui.

Tant a Vallbona com a Montbui feia una boira ben espessa, i al començament d'aquesta ruta vam passar més aviat fred, que no pas calor.


Des de Montbui vam seguir el GR7 i algunes indicacions que vam veure per el camí. També a mig camí ens vam trobar amb uns ciclistes de Capellades i ens van indicar per on teníem que continuar per tornar cap a Montbui. Encara i això, no vam poder evitar d'agafar algun camí incorrecte, i vam tindre que fer mitja volta en alguna ocasió.


Va ser un dia diferent, en el que, al no saber cap a on havíem de girar, o si més endavant ens trobaríem amb una pujada o una baixada, va fer d'aquesta ruta, una ruta atípica i sorprenent.
 
A tots ens va agradar aquesta sensació "diferent" i probablement la setmana vinent repetirem això de sortir a un lloc diferent. A on? ho sabreu en breu si aneu seguint aquest bloc...


Ruta:
Santa Margarida de Montbui (nucli antic), GR-7, carretera C-37, La Fou, Sant Martí de Tous (esmorzar), Sentfores, Colldeguix, Santa Margarida de Montbui.