dilluns, 6 de setembre del 2010

"Vuelta Ciclista 2010"

Aquest dimecres 8 de setembre te previst passar per casa nostre la "Vuelta".

En aquesta etapa (11) que anirà des de Vilanova i la Geltrú fins Andorra, passant entre d'altres llocs per Vilafranca del Penedès, Igualada, Ponts o La Seu d'Urgell.

A Vallbona d'Anoia es te previst que passi per la C-15 a les 12:53 / 13:00 hores aproximadament.

A Igualada (Avinguda Catalunyah) i haurà un Sprint Intermig previst per les 13:12 hores.


La Volta del 2010 supera el seu equador. I ho fa amb una de les etapes més llargues de la carrera i amb el primer final en un alt del màxim nivell d'exigència, és a dir, Fora de Categoria. La 11a etapa, dimecres 8 de setembre, uneix Vilanova i la Geltrú amb Andorra, amb 208 quilòmetres i dos ports puntuables, encara que només un veritable consideració.
La pujada a Vallnord-Sector Pal serà la guinda d'una jornada que al quilòmetre 106 col.loca els corredors a poc més de 300 metres d'altitud i que acabarà deixant-los a gairebé 2.000. La tendència de la carretera, per tant, serà sempre de pujar i pujar per al quilòmetre 198 començar amb l'ascensió final a Vallnord, un port sense grans rampes, però que de ben segur que serveix per descartar a algun dels favorits al mallot groc. L'última arribada de la "Vuelta" a Andorra es remunta a l'any 2008, amb triomf d'Alessandro Ballan.